Duguláselhárítás gyorsszolgálat

A duguláselhárítás gyorsszolgálat megfelelő működésének négy legfontosabb feltétele:

 

  • a duguláselhárító szakember,
  • a duguláselhárítás gyorsasága,
  • a duguláselhárítás eszközei,
  • a duguláselhárításhoz szükséges anyagok.


Duguláselhárító gyorsszolgálatunk ezeknek a feltételeknek magas színvonalon megfelel. Duguláselhárítónk felkészült, megbízható,
pontos és precíz, mindenféle dugulás elhárításban.


A dugulás bejelentésétől számítva duguláselhárítónk két órán belül megjelenik, és azonnal megkezdi a dugulás elhárítását.


Tudjuk, hogy a dugulás megkeserítheti az életét, az azonnali duguláselhárítással időt és költségeket takarít meg! Nem
várakoztatjuk Önt másnapig, amíg a dugulás más káros következményeivel is számolni kell! Az azonnali duguláselhárítás érdekében megfelelő szerszám, duguláselhárító gép áll rendelkezésünkre, melyet duguláselhárító szervizautónkban minden alkalommal a dugulás helyszínére szállítunk. Tudjuk, hogy a szakszerű duguláselhárítás egyik fontos tényezője a jól működő eszköz és duguláselhárító géppark. Nem fordulhat elő, hogy duguláselhárító eszközeink felmondják a szolgálatot duguláselhárítás közben, hiszen a munkavégzéshez szükséges duguláselhárító szerszámainkat és gépeinket folyamatosan karbantartjuk.


Az azonnali duguláselhárítás nem történhet meg megfelelő anyagkészlet nélkül. Megnyugtató, hogy duguláselhárító szervizautónk a dugulás elhárítás közben szükséges anyagokkal is rendelkezik, sőt ha a munka közben, a duguláson kívül más jellegű problémák merülnek fel, duguláselhárítónk azt is orvosolni tudja. Ezzel biztosított, hogy a duguláselhárítás közben ne legyen szükség az anyagbeszerzéssel foglalkozni, hanem kizárólag a dugulás megszüntetésére fordítsuk a hasznos időt.


Az Ön idejét kíméljük meg azzal, hogy vigyázunk otthona tisztaságára, a dugulás elhárítását követően nem hagyjuk magára a váratlan esemény következményeivel. Eltávolítjuk a dugulás, illetve a duguláselhárítás közben keletkezett szenelkernyeződéseket, megtisztítjuk és fertőtlenítjük a szennyvízzel elöntött területet, kitakarítjuk a dugulás környezetét.


Nem árulunk zsákbamacskát, természetesen nem minden dugulásból adódó probléma szüntethető meg azonnal, és véglegesen, hiszen a dugulás oka magának a dugulásnak az elhárításával nem szűnik meg. Arra törekszünk, hogy a dugulást és a dugulás okát is azonnal megszüntessük, de szükség lehet a duguláselhárítást követően további munkavégzésre. Duguláselhárítónk javaslatot tesz arra is, hogy mit tegyen Ön a további dugulás elkerülése érdekében.


Ne feledje, duguláselhárító gyorsszolgálatos munkatársunk, mint a tűzoltók mindig készenlétben áll, nemcsak napközben, hanem a nap huszonnégy órájában, hétvégén és ünnepnapokon is. Akkor is számíthat duguláselhárítónk szolgálatára, ha a dugulás mellett más gondok, csöpögős csapok, szifonok, wc tartályok keserítik meg életét! Duguláselhárító gyorsszolgálatunk ebben is segít!

Duguláselhárítás gyorsszolgálat


Duguláselhárítás során elénk kerülő,

problémát okozó csatornába benőtt gyökér